Dalīties:

Viena no lielākajām autoražošanas kompānijām pasaulē – Toyota paziņojusi, ka vairs nesponsorēs genderideoloģijas pasākumus, kā arī neatbalstīs daudzveidības, vienlīdzības un iekļaušanas politiku. Tā vietā uzņēmums “sašaurinās savas sabiedriskās aktivitātes un vairāk pievērsīsies mūsdienīgas profesionālās izglītības un darbaspēka sagatavošanas jautājumiem”. Šo paziņojumu autoražotājs izteicis saviem 50 000 darbiniekiem un 1 500 dīleriem.

Izmaiņas notika pēc tam, kad konservatīvo aktīvists Robijs Starbaks soctīklos sāka kampaņu, kurā uzsvēra uzņēmuma iepriekšējo atbalstu genderideoloģijas pasākumiem un citām liberālajām tendencēm. Toyota ir jaunākais uzņēmums, kas atteicies no sadarbības ar kreisi liberālajām organizācijām. Līdzīgas izmaiņas konservatīvā virzienā ir notikušas arī tādos pazīstamos uzņēmumos kā Harley-Davidson Inc., Ford Motor Co un citos.

Nesen veiktās aptaujas liecina, ka ASV iedzīvotāji aizvien vairāk izvairās no uzņēmumiem, kuriem ir politiska ievirze. Jūlijā veiktā Rasmussen aptauja atklāja, ka 48% amerikāņu uzskata, ka vienlīdzības un iekļaujošās programmas diskriminē baltos vīriešus, savukārt augustā veiktā Gallup aptauja liecina, ka amerikāņi kļūst arvien “nogurušāki” no korporācijām, kas ietekmē aktuālos notikumus politikā.

Dalies ar rakstu:

Komentāri