Dalīties:

Pēc piemiņas pasākuma Pensilvānijas štatā, kas bija veltīts 11. septembra teroraktu 23. gadadienai, prezidents Džo Baidens uz īsu brīdi uzvilka prezidenta kandidāta Donalda Trampa cepuri. Video, kurā redzams kā Baidens apmainās ar dažiem draudzīgiem vārdiem ar kādu Trampa atbalstītāju pūlī un abi vīrieši apmainās ar cepurēm, ātri ieguva milzu popularitāti soctīklos. Uz to Baltais nams reaģēja ar paziņojumu, ka Baidens cepuri uzvilka kā vienotības zīmi.

Tā nav pirmā reize, kad sarkanā Trampa cepure ir bijis iemesls jokiem starp republikāņiem un demokrātiem. 10.septembra debašu laikā Tramps jokoja, ka nosūtīs Kamalai Herisai vienu no savām sarkanajām cepurēm ar uzrakstu “Make America Great Again” (“Padarīsim Ameriku atkal varenu”).

Trampa atbalstītāji izmantoja Baidena joku savā labā. “Paldies par atbalstu, Džo!” – sociālajos tīklos publicētā ierakstā sacīja Trampa kampaņas vadītāji.

Arvien vairāk redzams, ka Baidens ir samierinājies ar savu pozīciju un vienkārši cenšas novilkt pēdējās dienas prezidenta amatā. Savukārt Trampa kampaņai priekšā vēl nopietna cīņa, lai uzvarētu šīs vēlēšanas.

Dalies ar rakstu:

Komentāri